Güvenilir bir ortamda ve deneyimli eğitim kadromuz ile;
Keşfederek öğrenen, düzgün Türkçe konuşabilen, özgüveni yüksek, duygularını rahat ifade edebilen, kendi kültür ve değerlerini bilen, aynı zamanda evrensel ve insani değerlere sahip, çevresine karşı duyarlı, merhametli, paylaşmayı bilen, sorumluluk sahibi, hayat boyu öğrenme arzusuna sahip, sıra dışı düşünebilen ve araştırmayı seven, yeteneklerini keşfeden ama en önemlisi MUTLU ÇOCUKLAR yetiştirmek için buradayız.

Vizyonumuz

Milli ve manevi değerlerimize bağlı, kendisi ve çevresi ile barışık, etkili ve sağlıklı iletişim kurabilen, yaşam boyu gayreti, öğrenmeyi bilen ve sürekli gelişime açık, güzel ahlaklı bireyler yetiştirmek öncelikli amaçlarımızdandır.

Oyun Merkezli Öğrenme
En ihtiyaç duydukları “oyun” ile eğitim veriyoruz. Çünkü, oyun dediğinizde çocuklardan heveslisini bulamazsınız.
Sağlıklı Beslenme
Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltımızı özenle hazırlıyor ve çocuklarımızı sağlıklı besliyoruz.
Güvenli Ortam
Çocuklarımızın sadece sınıflarda değil, okulun tüm kullanılabilir alanlarda güvenli olmalarını sağlıyoruz.
Neşeli Çevre
Okulumuz, çocuklarımızın gözünden düşünülerek tasarlanmış ve tüm ortamlar buna göre hazırlanmıştır.

Hakkımızda detaylı bilgi almak için lütfen bize ulaşın.